Strona główna Nowości Nowości ZIMOWISKO 2016

ZIMOWISKO 2016

Jak każdej zimy, już od kilkunastu lat NSZZ RI „Solidarność” oraz Fundacja „Kasa Nadziei” organizują zimowy wypoczynek dla dzieci rolników ubezpieczonych w KRUS. Warunkiem skorzystania z oferty jest podleganie przez co najmniej jednego z rodziców (opiekunów prawnych) aktualnemu pełnemu ubezpieczeniu w KRUS.

Na nasze zimowisko zapraszamy dzieci do 16 roku życia (rocznik 2000 i młodsze). Na naszych uczestników czekają jak zawsze: najlepsze ośrodki, atrakcyjny program z mnóstwem atrakcji oraz profesjonalna i wykwalifikowane kadra !!!!

W tym roku zapraszamy do Zakopanego oraz do najwyżej położonej miejscowości w Polsce: do Zębu -Bustryku!!! UśmiechUśmiech

Terminy turnusów:

18 – 27.01.2016 r. Pensjonat „HALINA” na Olczy, ul. Stachonie 28

województwa : kujawsko-pomorskie,lubuskie, małopolskie, świętokrzyskie, wielkopolskie

5-14.02.2016 r. Dom Wczasowy „HARNAŚ” Bustryk 77 c

województwa: dolnośląskie, mazowieckie, opolskie, zachodniopomorskie

15-24.02. 2016 r. Pensjonat „HALINA” na Olczy, ul. Stachonie 28, oraz Dom Wczasowy „HARNAŚ” Bustryk 77 c

województwa: lubelskie, łódzkie, podkarpackie, pomorskie, śląskie

ZAPRASZAMY DO KONTAKTU Z BIUREM RADY KRAJOWEJ NSZZ RI „SOLIDARNOŚĆ” W WARSZAWIE – TEL. 22 622 33 45, 22 622 33 49 , 604 646 344

DO ZOBACZENIA NA NASZYCH TURNUSACH 😉 Uśmiech

Poprzedni artykułBoże Narodzenie 2015