Strona główna Aktualności „Wieś to też Polska”: o nieuczciwych podmiotach w branży rolnej i dochodzeniu...

„Wieś to też Polska”: o nieuczciwych podmiotach w branży rolnej i dochodzeniu od nich należności

W kolejnym niedzielnym programie redaktora Adama Ślusarskiego z cyklu „Wieś to też Polska” o nieuczciwych podmiotach w branży rolnej i dochodzeniu należności od nieuczciwych kontrahentów rozmawiali: świętokrzyscy działacze NSZZ RI „Solidarność” : Mariusz Wawrzyło i Artur Konarski oraz dr Ewa Rzymkowska i mecenas dr Mariusz Miąsko.

Poprzedni artykułPismo NSZZ RI „Solidarność” do Premiera w sprawie ostatnich wypowiedzi ministra rolnictwa na temat piątki dla zwierząt i uboju rytualnego.
Następny artykułPrzewodniczący Copa i Cogeca zwracają uwagę na znaczenie działań UE i silnej wspólnej polityki rolnej dla stabilizacji rynków i wsparcia rolników w tych niepewnych czasach.