Strona główna Aktualności Konferencja pt.: Ubezpieczenia wzajemne szansą na zwiększenie powszechności ubezpieczeń w rolnictwie, 23.11.2022...

Konferencja pt.: Ubezpieczenia wzajemne szansą na zwiększenie powszechności ubezpieczeń w rolnictwie, 23.11.2022 r.

Przewodniczący NSZZ RI „Solidarność” Tomasz Obszanski oraz Prezes Fundacji Wspierania Ubezpieczeń Wzajemnych Jarosław Bierecki serdecznie zapraszają na Konferencję pt.: „Ubezpieczenia wzajemne szansą na zwiększenie powszechności ubezpieczeń w rolnictwie” z udziałem Wicepremiera, Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi Henryk Kowalczyk , która odbędzie się w dniu 23 listopada (środa) o godz. 10.00 w Hotelu Novotel Warszawa Centrum.

Program konferencji:

9:30 Rejestracja uczestników

10:00 Otwarcie konferencji i przywitanie gości
Tomasz Obszański, Przewodniczący NSZZ RI „Solidarność”

10:05 Wystąpienie Wicepremiera, Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi Henryka Kowalczyka

10:30 Idea wzajemności w ubezpieczeniach – Michał Kawecki, Kierownik Zespołu Ubezpieczeń SALTUS TUW

11:00 AGRO Ubezpieczenia – Towarzystwo Ubezpieczeń Wzajemnych – rozwój ubezpieczeń dla rolników

12:00 Ubezpieczenia wzajemne w systemie ubezpieczeń rolnych – szanse i zagrożenia – dr hab. Marietta Janowicz- Lomott (prof. SGH)

12:20 Dyskusja

13:00 Konkluzje pokonferencyjne – Jerzy Chróścikowski, Przewodniczący Senackiej Komisji Rolnictwa i Rozwoju Wsi

13:15 Podsumowanie i zakończenie konferencji – Jarosław Bierecki, Prezes Fundacji Wspierania Ubezpieczeń Wzajemnych

Please enter your comment!