Strona główna Aktualności Rozmowy dotyczące rosyjskiego embarga w programie „Tydzień” z udziałem Przewodniczącego NSZZ RI...

Rozmowy dotyczące rosyjskiego embarga w programie „Tydzień” z udziałem Przewodniczącego NSZZ RI „Solidarność”

W dniu 17 stycznia br. gościem programu  „Tydzień” był m.in. Przewodniczący NSZZ RI „Solidarność” Jerzy Chróścikowski. Rozmowa dotyczyła walki europejskich krajów o rosyjski rynek. Przewodniczący NSZZ RI „Solidarność” podkreślił, że polskie organizacje rolnicze należące do Copa-Cogeca kategorycznie sprzeciwiają się negocjacjom dot. zniesienia rosyjskiego embarga. 12 stycznia br. sprzeciw polskich organizacji został przesłany do Brukseli.

Poprzedni artykułW programie "Polski Punkt Widzenia" Przewodniczący NSZZ RI "Solidarność" Jerzy Chróścikowski na temat rosyjskiego embarga oraz pomocy dla hodowców trzody chlewnej
Następny artykułNasza Ziemia – luty 2016