Strona główna Aktualności Podziękowanie od Przewodniczących Copa i Cogeca

Podziękowanie od Przewodniczących Copa i Cogeca

W dniu 17 października br., Przewodniczący Komitetów: Copa – Albert Jan MAAT oraz Cogeca – Christian Peès , w piśmie do Przewodniczącego Jerzego Chróścikowski podziękowali mu za udział w Kongresie Europejskich Rolników.

Kongres Europejskich Rolników zorganizowany wspólnie przez Copa i Cogeca w Brukseli, w dniach 6-8 października okazał się ogromnym sukcesem, w znacznej mierze dzięki Pana udziałowi w roli głównego prelegenta. W imieniu wszystkich 71 organizacji członkowskich Copa i Cogeca, pragniemy podziękować Panu za uczestnictwo w Kongresie i wkład w jego udany przebieg.” – napisali autorzy listu.

Pismo z dnia 17 października 2014 roku – pobierz PDF

Czytaj więcej w artykule >>>Kongres Europejskich Rolników 2014<<<

Poprzedni artykułKOMUNIKAT PRASOWY. ROLNICY NIE WPUSZCZENI NA SALĘ. ZABRAKŁO KRZESEŁ I OBIADÓW?
Następny artykułUroczystość poświęcenia i odsłonięcia tablicy Błogosławionego ks. Jerzego Popiełuszki w Uścimowie (woj. lubelskie) – fotorelacja