Strona główna Nowości Nowości Mięsny problem

Mięsny problem

752
0

Produkcja mięsa od jakiegoś czasu nie stoi na najwyższym poziomie. Producenci mają też problem z przedostaniem się mięsa wysokiej jakości do strefy masowej sprzedaży. Rolnicy jak i zakłady mięsne wykazują pełną gotowość i chęci do produkcji, ale problem tkwi w braku zainteresowania towarem przez sieci handlowe. Jest to według nich pewne ryzyko. Nie spodziewano się takiej sytuacji na rynku mięsnym.  Określone, konkretne zasady hodowli krów oraz specjalny reżim w zakładach przetwórczych nie ułatwiają. Wszystko po to, aby uzyskać wołowinę o wybitnych walorach smakowych.

Poprzedni artykułKonferencja ,,Inwestycje i marketing”
Następny artykułPaliwo ze wschodu
NSZZ RI „Solidarność” jest powołany do reprezentowania i obrony godności, praw, jedności zawodowej, interesów zawodowych rolników na poziomie krajowym i międzynarodowym zgodnie z ideami „Solidarności” oraz zasadami etyki chrześcijańskiej.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj