Strona główna Aktualności Kolonie dla dzieci rolników 2018

Kolonie dla dzieci rolników 2018

NSZZ Rolników Indywidualnych „Solidarność” kolejny już raz jest organizatorem wypoczynku letniego w formie kolonii dla dzieci i młodzieży, których co najmniej jedno z rodziców/opiekunów prawnych/ jest ubezpieczone w pełnym zakresie w Kasie Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego (jednocześnie w zakresie emerytalno-rentowym oraz wypadkowym, chorobowym i macierzyńskim) lub pobiera rentę bądź emeryturę z Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego.

„Wypoczynek letni w 2018r. w formie kolonii w ramach programu promocji zdrowia i profilaktyki zdrowotnej został dofinansowany ze środków Funduszu Składkowego Ubezpieczenia Społecznego Rolników w kwocie 750,00 zł na każdego uczestnika”.

W sprawie szczegółów prosimy o kontakt z Biurem Rady Krajowej NSZZ RI „Solidarność” w Warszawie

e-mail: biuro@solidarnoscri.pl

Terminy i miejsca turnusów:

Ośrodek Wypoczynkowy „Razem nad Morzem” w Gdyni:

24.06 – 04.07.2018 roku

15.07 – 25.07.2018 roku

25.07 – 04.08.2018 roku

04.08 – 14.08.2018 roku

Ośrodek Wypoczynkowo – Kolonijny „Polar” w Stegnie :

04.08 – 14.08.2018 roku

15.08 – 25.08.2018 roku

Pensjonat „Halina” w Zakopanem: