Strona główna Aktualności Jak podpisać się pod Europejską Inicjatywą Obywatelską „EatORIGINAL! Unmask your food” „Wiem,...

Jak podpisać się pod Europejską Inicjatywą Obywatelską „EatORIGINAL! Unmask your food” „Wiem, co jem! Cała prawda na talerzu” – instrukcja krok po kroku

1. W celu podpisania Europejskiej Inicjatywy Obywatelskiej „EatORIGINAL! Unmask your food” „Wiem, co jem! Cała prawda na talerzu”  odwiedź stronę internetową

2. Przechodząc do dolnej części strony należy wypełnić informacje zawarte w prawej kolumnie takie jak : imię i nazwisko,e-mail, kraj, kod pocztowy i miejscowość. Pamiętaj o adresie e-mail, który posłuży Ci do dokończenia procesu rejestracji. Pamiętaj też by kod pocztowy wpisywać bez znaków specjalnych i odstępów (używamy samych cyfr).
    3. Po wypełnieniu wszystkich niezbędnych pól, kliknij w niebieskie pole „Zarejestruj”
    4. Następnie formularz rejestracyjny przekieruje Cię do następnego okienka, w którym będziesz musiał/a podać swoje bardziej szczegółowe dane w tym m.in: numer PESEL, obywatelstwo, adres. Pamiętaj raz jeszcze by kod pocztowy wpisywać bez znaków specjalnych i odstępów (używamy samych cyfr).
    5. Po wprowadzeniu wszystkich niezbędnych danych zaznacz wymagane zgody i oświadczenia i wyślij formularz klikając na zielone pole „Wyślij”
    6. Formularz przekieruje Cię do kolejnej strony, na której otrzymasz potwierdzenie wysłania formularza.
    7. UWAGA!!!!Ale to nie wszystko!!! W celu dokończenia rejestracji otwórz swojego e-maila, którego podałaś/eś w procesie rejestracji i otwórz wiadomość którą otrzymałaś/eś od „EAT Original”
    8. Otwórz wiadomość i kliknij w link podany w treści
    9. Następnie wypełnij raz jeszcze wymagane pola oraz ponownie zaznacz zgody i oświadczenia,a następnie wyślij formularz klikając w zielone pole z napisem „Wyślij”

10. Po wysłaniu formularza otrzymasz swój indywidualny unikatowy numer identyfikacyjny twojego podpisu. ZACHOWAJ GO!

To już ostatni etap rejestracji on-line. Dziękujemy za twoje poparcie.

Pamiętaj że podpisy można także zbierać w wersji tradycyjnej podpisując listy poparcia.

Jeżeli chcesz wspomóc naszą akcję i włączyć się w akcję zbierania podpisów skontaktuj się z Biurem Rady Krajowej NSZZ RI „Solidarność” w Warszawie pod numerem telefonu 22 622 15 04.

Wzór listy poparcia możesz pobrać także tutaj >>> POLAND

ZAPRASZAMY DO WSPÓŁPRACY!!!

Poprzedni artykułEuropejska Inicjatywa Obywatelska „EatORIGINAL! Unmask your food” „Wiem, co jem! Cała prawda na talerzu”
Następny artykułNajnowszy numer Miesięcznika Rolniczego „Nasza Ziemia” – zapraszamy do lektury