Strona główna Nowości Nowości 6.12.2013 r. TRAKTORY zostają w gospodarstwach. Przedstawiciele protestujących jadą do Szczecina.

Komunikat Komitetu Protestacyjnego
Rolników Województwa Zachodniopomorskiego
z dnia 6.12.2013 r. , godz. 10.20

TRAKTORY zostają w gospodarstwach.
Przedstawiciele protestujących jadą do Szczecina.
Ogłoszą na Wałach Chrobrego KARTĘ GOSPODARSTW RODZINNYCH.

***

CZYNNA akcja PROTESTACYJNA w dniu 6.12.2013 r. z udziałem maszyn rolniczych została ZAWIESZONA. O nowym terminie akcji – z udziałem maszyn rolniczych – poinformujemy Państwa w kolejnym komunikacie.
Ze względu na panujące warunki atmosferyczne Komitet Protestacyjny Rolników Województwa Zachodniopomorskiego podjął decyzję o zawieszeniu czynnej akcji protestacyjnej z udziałem maszyn rolniczych pod siedzibą Urzędu Wojewódzkiego w Szczecinie. Nie możemy w obecnej sytuacji utrudniać pracy służbom porządkowym.

wiecej czytaj na : http://protestrolnikow.pl/6-12-2013-r-traktory-zostaja-w-gospodarstwach-przedstawiciele-protestujacych-jada-do-szczecina/

Poprzedni artykułZagrożenie dla różnorodności upraw, bezpieczeństwa żywności i bezpieczeństwa żywnościowego w Europie – konferencja w Parlamencie Europejskim
Następny artykułOznaczanie kraju pochodzenia mięsa – Polska przeciw